DIY Recepten

Zelf ijsjes maken!

5 juni 2016
DIY Yoghurt Ijsjes

Eindelijk…. met deze heerlijke temperaturen kunnen we het toch echt roepen: de zomer komt eraan! Nu weten we niet hoe het met jullie zit, maar wij waren hier niet helemaal op voorbereid. Hoe vaak worden er heerlijke temperaturen voorspeld, maar eindigt de dag met een waterig zonnetje of erger, met een flinke plensbui. Maar gelukkig, vandaag is het dan echt zo ver: het zwembad kan tevoorschijn komen, de strandlakens uit de kast en de zonnebrand mag gesmeerd worden: het is een prachtige dag! En met deze temperaturen, lust iedereen ook wel een lekker ijsje….

Activa IJsjes

Geen ijs in huis? Geen paniek! Wist je dat je de meeste yoghurts gewoon kunt invriezen? Wij namen Activa toetjes, staken er een stokje in en zette deze een paar uur in de vriezer. Het resultaat? Heerlijke zachte yoghurtijsjes! Om je vingers bij af te likken.

Geniet van deze prachtige zondag!

 

Deze artikelen vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageer Onze favo zomerhit: cocktailijsjes! 22 augustus 2016 at 18:14

    […] voor ALTIJD. En we zijn er heel erg dol op: IJSJES! Zo plaatsten we eerder al ijs-in-chocolade en yoghurt ijsjes. Toen we erachter kwamen dat we deze ijsverslaving ook nog konden combineren met een andere […]

  • Laat een bericht achter

    Close