DIY Lifestyle

Zachte zomerlippen om te zoenen!

9 augustus 2015

Iedereen heeft er wel eens last van: droge lippen. Wij zelf ook regelmatig, en merken dat soms alleen een simpele lippenbalsem niet werkt om die vervelende velletjes te verwijderen. Maar wat dan wel? Je kunt je lippen scrubben! We maakten deze superfijne lipscrub, voor zachte zomerlippen. Heel simpel, snel én lekker!

Wat heb je nodig?
– Een hele lippenbalsem stick (Labello). Het liefst met een vrolijk kleurtje, zodat het er ook leuk uitziet (het oog wil ook wat!)
– 1 theelepel vaseline
– 1 theelepel olijfolie
– 4 theelepels suiker
– kleine lege potjes

DIY lipscrub van suiker

Stap 1: Doe de lippenbalsem stick, vaseline en olijfolie in het bakje en prak het fijn met een vork
Stap 2: Voeg steeds een theelepel suiker toe en roer die er helemaal doorheen. Voeg vervolgens de volgende theelepel toe en ga zo door. Tot er 4 theelepels inzitten. (eventueel meer of minder naar wens voor de structuur die je het fijnst vindt)
Stap 3:
 Je hebt nu een gladde substantie zoals bij alle scrubs. Probeer het uit op je lippen. Is het helemaal naar wens? Verdeel de substantie dan over 2 potjes.
Stap 4: Je hebt nu je eigen lippenscrub! Maar hoe kun je het beste je lippen scrubben? Wij brengen de lipscrub het liefst aan met ronddraaiende bewegingen over je lippen. Je kunt eventueel ook een tandenborstel gebruiken waar je wat scrub op doet en het op die manier in je lippen masseren. Als je het daarna met een beetje water en een tissue van je lippen afhaalt zijn ze heerlijk zacht en soepel!

Zoals we al zeiden: heel simpel, snel én lekker! Wij kunnen er weer tegenaan.

Deze artikelen vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageer C. 8 oktober 2016 at 17:27

    Je kunt ook suikerspinnensuiker gebruiken dan ruikt hij zo lekker zoet!

  • Laat een bericht achter

    Close