Sinterklaas is voor ons toch wel een van de feesten waarbij we het meest los kunnen gaan met heerlijke zoetigheden. Je kunt het zo zoet niet bedenken, of wij zijn meteen verkocht. Pepernoten, schuimpjes, chocoladeletters, gevulde speculaas, als het kon aten wij het als…
Bastognekoek en witte chocolade. Wie wordt er nou niet enthousiast van deze woorden? Wij in ieder geval wel 🙂 En dan ook nog in combinatie met elkaar. Lekker hoor. In deze bastogne truffels met witte chocolade komt het allemaal bij elkaar. Toen we het…
Pepernoten, chocola, fudge… onze Sinterklaasrecepten vallen over het algemeen onder de categorie ‘dat-sporten-we-er-in-januari-wel-weer-af’. Ongezond en boordevol calorieën dus. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet! Daarom vandaag (en als tegenwicht voor bijvoorbeeld onze Sinterklaas fudge, pepernoten truffels met witte chocolade en om maar te zwijgen over de no-bake sinterklaastaartjes…
Banaan banaan banaan, we gaan er tegenaan!! Ok, dat slaat nergens op, maar vinden jullie bananen ook zo lekker? Wij wel. Gewoon als tussendoortje of door een lekkere smoothie, maar ook heerlijk in een zoet dessert of in een bananentaart. De meningen zijn er…
Er zal vast wel iemand die de titel van deze blogpost leest denken: waar hebben ze het over?? Nou, tot voor kort kenden wij dit ook niet hoor, maar het blijkt een van de simpelste en lekkerste uitvindingen ooit! 🙂 Het is dé oplossing om…
Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat we echte zoetekauwen zijn. En dan verbaast het jullie vast ook niet dat we allebei heel erg van fudge houden. We maakten dit ook al eerder voor Happy Stekkie. Een hele tijd geleden maakten we een…
Hieperdepiep…. hoera! Yvonne is vandaag jarig!! En hoewel Yvonne normaal de teksten voor onze posts schrijft vond ik het leuk om haar vandaag te verrassen met een feestelijke post over het bakken van originele en vooral erg lekkere taartjes. Niet zo lang geleden vierde ik namelijk mijn…
Toetjes, toetjes, toetjes, daar krijgen wij maar niet genoeg van. Een tijdje geleden plaatsten we al een heerlijk recept van crème brûlée met frambozen en ijs in een jasje van chocolade, maar nu hebben we ook een heerlijk recept voor simpele tiramisu. Met slechts 10 minuten bereidingstijd en 2…
Bananenbrood lijkt de laatste tijd wel een hype. Je hebt er zó veel soorten van! Aangezien wij altijd wel voor een nieuwe hype te porren zijn, vinden we dan ook dat we ons favoriete recept hiervan maar eens met jullie moeten delen. We hebben zelf…
Laatst gingen we gezellig met onze mannen barbecueën in de tuin van Yvonnes stekkie. Zodra het mooi weer wordt, rennen wij namelijk het allerliefst direct naar de winkel voor een paar sateetjes, hamburgers en een flesje rosé en laten we de mannen de barbecue aansteken.…