Over ons

Lieve lezers en mede-creatievelingen!

Welkom op onze blog! En natuurlijk is het bij de start van zo’n blog leuk als wij iets over onszelf vertellen. Wij zijn Anne (35) en Yvonne (33) en zijn op 14 juli 2015 gestart met deze creatieve en (hopelijk) inspirerende blog over alles in en om je stekkie! Anne’s stekkie staat in Benschop en dat van Yvonne in IJsselstein (beiden dichtbij Utrecht). We merkten dat we zelf heel happy worden van lekker bezig zijn in en om ons stekkie en wilden dat graag delen met anderen. Toen we een keer samen zaten te keuvelen over een super creatief DIY-schilderijtje met letters van lijm van Anne en de lekkere cheesecake van Yvonne, kwamen we tot de ontdekking dat we deze passie delen. Én dat we allebei heel veel zin hadden om hierover te bloggen. En daar ontstond onze leuke samenwerking! We zullen op Happy Stekkie alle dingen die wij zelf heel leuk, lekker, knus, mooi, gezellig, hip, stoer en verrassend vinden met jullie delen: DIY, recepten, lifestyle en oma’s tips. Stuk voor stuk items waar wij heel blij en gelukkig van worden, en al onze creativiteit in kwijt kunnen. Kortom: een creatieve inspiratiebron waar je happy van wordt! Enjoy!

Yvonne van den Heuvel en Anne de Korte

Over Anne (rechts op de foto)
Mijn wiegje stond in Benschop waar ik in dit kleine dorpje bij Utrecht geboren en getogen ben. Ik woon sinds 2011 met mijn man Pim en twee dochtertjes in een knus oud huisje, met allerlei karakteristieke details. De dagelijkse kost verdien ik met het runnen van Dutchies waarmee ik verwisselbare brede telefoonkoorden en leren telefoonhoesjes verkoop.  Om de creatieve mens in mij ook wat ruimte te geven ben ik thuis veel aan het hobbyen met allerlei DIY projectjes en houd ik van fotograferen en wat huis-tuin-en-keuken webdesign. Zo maakte ik bijvoorbeeld de website van Homes of Africa! Ook lekker eten en gezellig borrelen met vrienden vind ik heel gezellig. En om daarna niet helemaal dicht te slibben moet er natuurlijk ook gesport worden, op de spinning fiets! En zo heel af en toe zwemmen met Yvonne (al geven we de voorkeur aan borrelen en kletsen ;-)). Op Happy Stekkie wil ik graag al mijn ideeën en tips met jullie delen en besteed ik aandacht aan de foto’s en het design van ons online stekkie.

Over Yvonne (links op de foto)
Ik ben werkzaam als Partnership Manager bij Greetz, waar de allerleukste en origineelste verrassingen verstuurd kunnen worden. Mijn wiegje stond in Valkenswaard (Brabant) en de Brabantse gezelligheid is mij met de paplepel ingegoten. Hier heb ik ook mijn bourgondische trekjes van meegekregen. Ik woon al 11 jaar met mijn man Bas in IJsselstein, het Brabant boven de rivieren. Ik houd van lekker koken en probeer veel lekkere recepten. Ik vind mezelf een echte levensgenieter en houd van dagjes weggaan met vrienden, mijn moeder of mijn man, wandelen en spelen met mijn hond Bobbie, lekker uit eten of borrelen, DIY’en en dingen uitzoeken voor in huis. Ik vergeet vast nog heel veel dingen. Owja, sporten! Ik Bodyshape, Body Balance en XCO graag. Het leuke van bloggen vind ik het creatief bezig zijn en schrijven, en dat kan ik allemaal kwijt op Happy Stekkie!

Wij hopen dat jullie deze blog net zo graag lezen als wij hem schrijven! En laat gerust een berichtje achter, we vinden het leuk om van je te horen!

5 Reacties

 • Reageer Rs 13 januari 2016 at 08:03

  Graag jullie nieuwsbrief, ik ben geen lid van Facebook wegens slechte ervaring en eveneens niet van de rest,toch interesse in jullie site.
  Dank voor jullie begrip

  • Reageer Happy Stekkie 1 februari 2016 at 19:31

   Hallo,

   Wij versturen helaas (nog) geen nieuwsbrieven.
   Wel staat vrijwel alles wat we maken op onze website.

   Groeten,
   Yvonne & Anne

 • Reageer C. 8 oktober 2016 at 15:03

  Hallo Anne en Yvonne,
  Eerst wil ik even kwijt dat ik jullie blog echt superinspirerend en superleuk vind!!!
  Ik heb een vraag: ik wil misschien zelf ook een DIY blog beginnen, hebben jullie misschien tips over via welke site ik het beste mijn blog kan maken, hoe ik meer volgers krijg en misschien ook andere tips?
  En is het gek als je op jonge leeftijd een blog begint? (ik ben pas 12!)
  xxx
  C.
  PS: ik hoop dat jullie willen antwoorden, het liefst in een e-mail!

 • Reageer Saskia 17 april 2019 at 20:04

  Kan ik jullie ook telefonisch bereiken? Ik heb een vraag over eventuele samenwerking.

  • Reageer Happy Stekkie 26 april 2019 at 11:44

   Hi Saskia, bedankt voor je interesse! Je kunt ons een mailtje sturen op: info@happystekkie.nl. Bij wederzijdse interesse zullen we eventueel telefonisch contact opnemen, is dat goed?

  Laat een bericht achter

  Close