DIY Oma's tips

Oordopjes opbergen zonder knopen

24 februari 2016
Wasknijper Iphone Hack Oordopjes

Vorige week gebruikten we al wasknijpers voor deze leuke DIY kapstok. Maar natuurlijk kun je nog veel meer met wasknijpers! Bijvoorbeeld dingen opbergen. Hebben jullie er ook altijd last van dat je oordopjes in een knoop zitten die je er met geen mogelijkheid uit krijgt? Het lijkt wel hogere wiskunde. Maar met deze handige tip kun je je oordopjes opbergen zonder deze irritante knopen, zodat je het halve uur waarin je oordopjes uit de knoop zit te halen lekker kunt gebruiken om muziek te luisteren.

Wat heb je allemaal nodig?

– 2 Wasknijpers
– Secondelijm die geschikt is voor hout.
– Washi-tape

Hoe pakken we het aan? (slechts 2 stappen!)

1. Plak de 2 wasknijpers overdwars op elkaar, zodat er een opening aan de ene kant en een opening aan de andere kant zit.
2. Decoreer de buitenkant met washi-tape, en klaar!

Hoe kun je vervolgens de oordopjes opbergen? Eerst klem je de uiteinden waar de oordopjes zitten in de ene wasknijper, rolt vervolgens het draad netjes om de 2 knijpers, en klemt het uiteinde waar het stekkertje zit in de andere wasknijper. Het zit nu goed vast en is gemakkelijk mee te nemen. Handig toch! Hebben jullie nog andere tips om oordopjes op te bergen? Deel ze dan vooral!

Deze artikelen vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een bericht achter

Close